Rólunk mondták

Nézze meg, kikkel dolgozunk és mit mondanak rólunk!

 

Számos lehetőséget néztünk végig a piacon, de felhasználóbarát kezelhetősége, számos vevőszerző funkciója, kiváló ár-érték aránya egyértelművé tette, hogy ezt a rendszert választjuk hűségprogramunk bevezetéséhez. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy különleges színkombinációjú, egyedi hűségkártyáinkat is pontosan úgy készítették el, hogy az méltóképpen tükrözze Cégünk arculatát.

Dr. Békés Annamária

Centrumvezető, IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub

Társaságunk kb. 3 éve rendszeresen rendel sorszámozott ügyfélkártyát a Color Card Kft-től. Szolgáltatásukkal meg vagyunk elégedve, mindig pontosan teljesítettek, ár/érték arányban is megfelelő a szolgáltatásuk. Ügyfélkörünk bővülésével továbbra is igényt tartunk szolgálataikra.

Végh József

Ügyvezető, Centrum-Lab Laboratóriumi Diagnosztikai Kft. Budapest

A Color Card Kft-t plasztikkártya- és hologram-készítésre kértük fel. A közös munka kapcsán csak szakavatott hozzáértéssel, segítőkészséggel és professzionális ügyfélkezeléssel találkoztunk. A megrendelt termékek kivitelezése tökéletes volt, melyeket a megígért határidőn belül kézhez kaptunk.

Szívből ajánlom mindenkinek a Color Card Kft-t!

Ágai Dorka

Account Manager, Kastner & Partners Nemzetközi Reklámügynökség

Köszönetünket szeretném kifejezni az évek óta tartó szuper együttműködésünkért! Továbbra is nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, számomra aranyat ér, hogy mindig precízek, gyorsak és sosem hibáznak! Nem utolsósorban szeretném megjegyezni, hogy évek óta nyerik a tendert a műanyag kártyáink kivitelezésében, ami remélhetőleg még hosszú évekig így is lesz. Köszönöm még egyszer a cég nevében, és bízom a további sikeres együttműködésben!

Bognár-Kőrösi Erika

Director of Sales & Marketing, Residence Baron Hotel, Budapest

Évek óta partnerünk a Color Card. Végtelenül korrekt cég, gyorsan dolgoznak és rugalmasak. 100%-ig meg vagyunk velük elégedve.

Ódor Gabriella

Cégvezető, Esystem Group

Nagyon köszönjük a gyors és hatékony munkát! A mintakártya egy nap alatt elkészült és nagyon zökkenőmentesen és pontosan dolgoztak, köszönet érte! Biztosan fogunk még Önöktől rendelni a jövőben!

Dénes Judit

Marketing Manager, Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Tisztelt Verebélyi Úr!

A következőkben összefoglalom tapasztalataimat cégével kapcsolatban:

LÁJK

Fazekas György

Gazdálkodási és üzemeltetési osztály, Központi Statisztikai Hivatal

Partnereink

 

Szeretne Ön is a Partnerünk lenni? Írjon nekünk!

Felveszem a kapcsolatot
Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache Server at box899.bluehost.com Port 80 _4019" name="cf7ct_security_token" id="cf7ct_security_token">