Biztonsági matrica

Biztonságtechnikai matricáink hamisítás elleni védelemként, dobozlezárásként, vagy dokumentum hitelesítésként szolgálnak.

Biztonsági matricák típusai

Kínálatunkban az egyszerű tekercses biztonsági matricától kezdve, a legbiztonságosabb, gyakorlatilag hamisíthatatlan hologram matricáig minden megtalálható, különféle formákban, méretekben és kiszerelésekben, különös tekintettel a kis mennyiségű, sürgős munkákra. A legmegfelelőbb alapanyag kiválasztásában szívesen nyújtunk segítséget, igény esetén, valamint a gyártás megkezdése előtt fényképes, vagy postai úton ingyenes mintát küldünk.

 

Valódi (gyári) hologram: Hologram gyárban készül, a valódi hologram rendelkezik a legmagasabb biztonsági fokozattal, a 120.000 dpi-s felbontás lehetővé teszi, hogy egészen különleges, gyakorlatilag hamisíthatatlan matrica készüljön, amely látványban is utolérhetetlen. Viszonylag nagy tételben, mérettől függően már pár tízezres példányszámtól, rendelhető, a darabár kifejezetten olcsónak tekinthető, a matrica elkészülési ideje kb. 4-6 hét.
Felülnyomott matrica: Az általános mintával ellátott, általában tekercses, matricákat egy vagy több színnel felülnyomva tesszük egyedivé. Előnye, hogy gyorsan és kis mennyiségben is gyártható (már 100 db-tól), hátránya, hogy kevésbé esztétikus és viszonylag könnyen hamisítható.
Laser Lights: A Laser Lights technológia alacsony példányszámra (1.000 db-tól elérhető) lett kitalálva. Destruktív (széteső) alapanyag, nehezen hamisítható és gyorsan elkészül (kb. 10 munkanap).
VOID alapanyag: A hologram mellett a másik leggyakrabban használt alapanyag az úgynevezett VOID-os matrica. Nevét a roncsolódáskor látható “VOID” feliratról kapta, ami azt jelezte, hogy a matricával leragasztott felület hézagos, tehát érvénytelen. Az eredeti felirat még mindig népszerű, de azóta más szövegek és formák (pl. sakktábla, méhsejtes) is megjelentek az alapanyagokon, ami különböző színekkel és leválási típusokkal kiegészítve szinte bármilyen szükséglethez hozzáigazítható.

Nyomot nem hagyó (non transfer) biztonsági matrica: Az eltávolítási kísérletre elszíneződik a matrica és megjelennek az “opened”, “void” szavak, a matrica ugyan visszaragasztható, de soha többé nem lesz eredeti és felhasználható.

Melegaranyozó fólia (HSF): különleges A hologramos melegaranyozó fólia rendkívül gyakran használt a nyomdaiparban, ám az esetek többségében valamilyen általános, szőnyegminta jellegű fóliát használnak, mivel a múltban nagyon nehéz volt az egyedi alapanyaghoz hozzájutni, hiszen ehhez akár több ezer négyzetméternyi anyagot is meg kellett rendelni.
Hidegfólia (Cold foil): A hidegfólia újabb és valamivel ritkábban használt eljárás. Előnye, hogy sokkal gyorsabb, mint a melegaranyozás és felülnyomható, így könnyebben beilleszthető a gyártási sorba. Ezzel a technológiával nagyon különleges termékeket lehet előállítani. Hátránya, hogy a melegaranyozóval ellentétben komoly mennyiséget kell megrendelni az egyedi hidegfóliából, azonban ahhoz, hogy az előnyei teljesen megjelenjenek, mindenképpen nagy volumenű gyártás szükséges.

Felhasználási területek: Kínálatunkban minden feladatra tudunk ideális alapanyagú és ragasztójú jelölő címkét biztosítani, legyen szó bármilyen speciális alkalmazásról is! Bizonyos felhasználási körülmények megkövetelik a kellékanyag tesztelését a felhasználási környezetben, melyhez minden esetben mintát biztosítunk. Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

Kifogástalan minőség, pontos, határidőre történő elkészítés.

Béla értékelése

Profi! Balázs értékelése

Nagyon elégedettek vagyunk a tervezett logóval, csak ajánlani tudom őket. Köszönjük 🙂 Dávid értékelése

Köszönjük a munkát! Tökéletes lett. Gyorsan és pontosan gyártották le nekünk! Szilvia értékelése

Nagyon segítőkész és rugalmas volt a munkatárs akivel kapcsolatba kerültem. A címke megtervezésekor is segített, hogy a számunkra leginkább megfelelő eredményt kapjuk. Nem ez volt az első rendelésünk és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Zoltán értékelése

Köszönöm szépen a profi együttműködést. A kommunikáció tökéletes,minőségi, precíz, gyors munka! mindenkinek csak ajánlani tudom!

László értékelése

Gyors pontos tájékoztatás és megrendelés teljesítés.

Ferenc értékelése

Gyorsan elkészült a megrendelésem. Magas minőségű . A megrendelés gyorsan ment, a cég kollegája nagyon segítőkész volt. Mindenkinek jó szivvel ajánlom én legközelebb is innen fogok rendelni !

Gábor értékelése

Szeretne Ön is biztonsági matricát vállalkozása számára?