Biztonsági matricák

Szép és biztonságos, egyedi grafikával ellátott, sorszámozható biztonsági matricákat készítünk gyorsan, kis- és nagy mennyiségben, rövid határidővel, kiváló minőségben. Kínálatunkban az egyszerű tekercses biztonsági matricáktól kezdve, a legbiztonságosabb, gyakorlatilag hamisíthatatlan gyári hologram matricákig minden megtalálható, különféle formákban, méretekben és kiszerelésekben. A legmegfelelőbb alapanyag kiválasztásában is szívesen nyújtunk segítséget, a gyártás megkezdése előtt minden esetben ingyenes mintát küldünk fényképen, vagy igény esetén postai úton, hogy ellenőrizni tudják a minőséget a megrendelés előtt. Szívesen küldünk ingyenes termékminta-csomagot is, hogy leendő vásárlóink a gyakorlatban is kipróbálhassák matricáinkat.

Sietsz? Kérj egy gyors árajánlatot! 🙂

 

Adatkezelés

Kínálatunk

Gyári hologram

Hologram gyárban készül, a valódi hologram rendelkezik a legmagasabb biztonsági fokozattal, a 120.000 dpi-s felbontás lehetővé teszi, hogy egészen különleges, gyakorlatilag hamisíthatatlan matrica készüljön, amely látványban is utolérhetetlen.

Laser Lights hologram

A Laser Lights egy egyedülálló technológia, közepes példányszám esetén. Destruktív (széteső) alapanyag, nehezen hamisítható. Ideális megoldás, ha magas biztonsági szintű matricát szeretnél, de nem tudsz/akarsz gyári hologram matricára költeni.

Tekercses hologram

Az általános mintával ellátott hologram fóliákat egy vagy több színnel felülnyomva tesszük egyedivé. Gyorsan és kis mennyiségben (már 100 db-tól) is gyártható. Ideális, ha költséghatékony hologram matricát szeretnél, de nincs szükséged nagy darabszámra. 

Nyomot hagyó matricák

A hologram mellett a másik leggyakrabban használt alapanyag az úgynevezett VOID-os matrica. Nevét a roncsolódáskor látható “VOID” feliratról kapta, ami azt jelzi, hogy a matricával leragasztott felület hézagos, tehát érvénytelen.

Nyomot nem hagyó matricák

Az eltávolítási kísérletre elszíneződik és roncsolódik a matrica, megjelennek az “opened”, “void” szavak, a matrica ugyan visszaragasztható, de soha többé nem lesz eredeti és újra felhasználható.

Destruktív matricák

Legfőbb jellemzője, hogy felragasztás után nem távolítható el, vagy nem helyezhető át nyom nélkül, csökkentve a visszaélés esélyét. Az eltávolítási kísérletre a címke darabokra hullik és nem lesz újra felhasználható.(destruktív, azaz széteső).

Gyakran Ismételt Kérdések

Nálatok is csak nagy mennyiségben lehet rendelni?

Nem. Mi lehetőséget biztosítunk a kisebb mennyiséget igénylő vállakozások kiszolgálására, ugyanakkor nagy mennyiséget is gyártunk. Szóval 100 db esetén is keress minket bátran! 🙂

Nincsen grafikám, most mi lesz?

Nem mindenki grafikus, sőt, nem is mindenki ismer egy grafikust. Semmi gond. Mi rendelkezünk azokkal a képességekkel, hogy egy ilyen matricához pár perc alatt elkészítsük a megfelelő minőségű grafikát. És mindezt teljesen ingyen. Hihetetlen, nem? 🙂

A ti matricáitokat lehet hamisítani?

A gyári hologramot nem, de ilyet kevesen rendelnek, általában csak nagyobb vállalkozások. A Laser Lights hologram egy saját technológia, nem ismerünk a piacon, aki hasonló technológiát használna, ezért itt is kicsi az esélye, de kizárni nem lehet. A felülnyomott matricák esetében a legkönnyebb a hamisítók dolga, viszont ahol ilyen matricákat használnak, általában nem éri meg felépíteni hozzá az infrastruktúrát és szerencsére azért léteznek trükkök, amikkel meg lehet védeni az egyszerűbb biztonsági matricákat is 🙂

Milyen gyorsan kapom meg a matricákat?

Tekercses matricák esetében a 100 db-os csomagokat hihetetlenül gyorsan, általában 24 órán belül tudjuk küldeni. Ez azt jelenti, hogy ha 14:00ig megrendeled, akkor a legtöbb esetben már másnap meg is kapod. Az egyedi matricák esetében napi 5.000 db-ot tudunk gyártani, tehát pár százas, vagy párezres megrendeléseket is 2-3 nap alatt tudunk teljesíteni. Nyomdai gyártások (Laser Lights hologram, nyomdai VOID) 2 héten belül készülnek el, a gyári hologram matricák pedig 5-7 hét alatt.

Mennyire biztonságosak ezek a matricák?

A legbiztonságosabb a gyári hologram matrica, mert ez rendelkezik a legnagyobb biztonsági fokozattal, hologram gyárban készül, a 120.000 dpi-s felbontás lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag hamisíthatatlan matrica készüljön, amely látványban is utolérhetetlen. A Laser Lights technológia saját, itt is kicsi az esélye a hamisításnak, mert nem ismerik az eljárást. A felülnyomott matricákat elvileg a legkönnyebb másolni, de ehhez be kell szerezni a megfelelő alapanyagot, nyomtatót, ami költséges, általában nem éri meg, mert ezeket a matricákat nem nagy értékű dolgokra ragasztják.

Más is tud olyan matricát venni tőletek, amilyet én?

Ugyanolyat nem. Elkötelezettek vagyunk a hamisítás elleni védelem területén. Minden esetben körültekintően járunk el a megrendeléseknél, amennyiben bármilyen kétség merül fel bennünk a megrendelő szándéka, vagy a megjeleníteni kívánt grafika jogainak birtoklása felől, mindig megtesszük a szükséges lépéseket és megkérjük ügyfelünket, hogy bizonyítsa, hogy rendelkezik a megfelelő jogokkal, vagy a jogtulajdonos hozzájárulásával. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy két különböző ügyfélnek legyártjuk ugyanazt a matricát bárminemű ellenőrzés nélkül. Azzal, hogy valaki nálunk vásárol, nem csak egy terméket kap, hanem egy garanciát is, hogy ugyanazt a matricát nem értékesítjük másnak ellenőrzés nélkül.

Hogyan tudok másolhatatlan matricát gyártatni?

Másolhatatlan/hamisíthatatlan hologram matrica kizárólag hologram gyárban készülhet, ilyen Magyarországon nincsen. Mi többségében Indiában készítjük ezeket a matricákat, mert ezt a gyárat tartjuk a legmegbízhatóbbnak és a legfelkészültebbnek a tapasztalatok alapján. A kínai gyárak megbízhatósága erősen kétséges, az európaiak pedig jellemzően kisebbek, drágábbak és elsősorban speciális igényeket elégítenek ki.

Ki lehet próbálni a matricát, mielőtt megrendelem?

Természetesen, sőt, ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy speciális a felület, amin használnátok, mindenképpen javasoljuk, hogy gyártás előtt tesztelve legyen a matrica. Szívesen küldünk ingyenes mintát az adott matricából tesztelésre, sőt, ha bizonytalan vagy, 20-30 db-os termékkollekciót is tudunk küldeni ingyenesen, amiből ki tudod választani a neked megfelelő megfelelő matricát.

Rólunk mondták

“Köszönetünket szeretném kifejezni az évek óta tartó szuper együttműködésünkért! Továbbra is nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, számomra aranyat ér, hogy mindig precízek, gyorsak és sosem hibáznak! Nem utolsósorban szeretném megjegyezni, hogy évek óta nyerik a tendert a műanyag kártyáink kivitelezésében, ami remélhetőleg még hosszú évekig így is lesz. Köszönöm még egyszer a cég nevében, és bízom a további sikeres együttműködésben!”

Bognár-Kőrösi Erika

Director of Sales & Marketing, Residence Baron Hotel, Budapest

“A Color Card Kft-t plasztikkártya- és hologram-készítésre kértük fel. A közös munka kapcsán csak szakavatott hozzáértéssel, segítőkészséggel és professzionális ügyfélkezeléssel találkoztunk. A megrendelt termékek kivitelezése tökéletes volt, melyeket a megígért határidőn belül kézhez kaptunk.

 Szívből ajánlom mindenkinek a Color Card Kft-t!”

Ágai Dorka

Account Manager, Kastner & Partners Nemzetközi Reklámügynökség

“Végh József kb. 3 éve rendszeresen rendel sorszámozott ügyfélkártyát a Color Card Kft-től. Szolgáltatásukkal meg vagyunk elégedve, mindig pontosan teljesítettek, ár/érték arányban is megfelelő a szolgáltatásuk. Ügyfélkörünk bővülésével továbbra is igényt tartunk szolgálataikra.”

Végh József

Ügyvezető, Centrum-Lab Laboratóriumi Diagnosztikai Kft. Budapest

Olvass még több véleményt >>>

Írj nekünk!

Ha nem találsz választ a kérdéseidre, vagy egyszerűbbnek találod, hogy leírod őket, akkor tedd meg nyugodtan, szívesen válaszolunk minden megkeresésre.

Adatkezelés