Egyedi biztonsági matricák

Egyedi grafikával ellátott, sorszámozható biztonsági matricákat készítünk gyorsan, kis- és nagy mennyiségben, rövid határidővel.

Biztonságos matricákat készítünk

Többféle biztonsági matrica létezik, melyek alapanyagukban és funkciójukban is különböznek egymástól. Nagyobb értékű eszközök (dobozok, csomagok, számítógépek, adathordozók, garanciális alkatrészek, stb.), vagy hamisítás/lopás veszélyének kitett termékek (pl. okmányok, gyári-, leltári szám, stb.) azonosítására, védelmére használják. A legismertebb biztonsági matricák: biztonsági bevágással ellátott, porladó/foszló/destruktív/töredező, VOID (nyomot hagyó), hologram.
Ezek a legelterjedtebb biztonsági megoldások a címkézésben, de számtalan speciális biztonsági célú megoldás és címke anyag létezik.
A hologram és a VOID biztonsági matricákat az alábbiakon kívül bármilyen méretben és nyomtatással tudjuk szállítani!
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

RÓLUNK MONDTÁK

Gyorsan elkészült a megrendelésem. Magas minőségű. A megrendelés gyorsan ment, a cég kollegája nagyon segítőkész volt. Mindenkinek jó szivvel ajánlom én legközelebb is innen fogok rendelni !
Gábor véleménye

Köszönjük a munkát! Tökéletes lett. Gyorsan és pontosan gyártották le nekünk!
Szilvia véleménye

Köszönöm szépen a profi együttműködést. A kommunikáció tökéletes,minőségi, precíz, gyors munka! mindenkinek csak ajánlani tudom!
László véleménye

Nagyon elégedettek vagyunk a tervezett logóval, csak ajánlani tudom őket. Köszönjük 🙂
Dávid véleménye

Nagyon segítőkész és rugalmas volt a munkatárs akivel kapcsolatba kerültem. A címke megtervezésekor is segített, hogy a számunkra leginkább megfelelő eredményt kapjuk. Nem ez volt az első rendelésünk és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó.
Zoltán véleménye

Kifogástalan minőség, pontos, határidőre történő elkészítés.
Béla véleménye

Írjon nekünk!

Adatkezelés

Cégadatok

Color Card Informatikai Kft. Adószám: 11740188-2-07

Email cím

info@colorcard.hu

Hívjon minket!

+36 30 516 1080