Funkciók

A web2points egy webes, interaktív, azonnal igénybe vehető online törzsvásárlói rendszer cégeknek, rengeteg vásárlásösztönző és vevőszerző funkcióval!

Zsebek (alszámlák)

A SZÉP kártyához hasonlóan, zsebeket (max. 10) lehet kialakítani a kártyákon, így egy kártyaszám alatt több egyenleget is nyilván lehet tartani.

Online rendszer

A modern, felhőalapú technológiának köszönhetően Ön bármikor, bárhonnan elérheti a törzsvásárlói rendszerét, amely mindig naprakész!

Nincs hűségidő

Nem kell elköteleznie magát még akkor sem, ha a legkisebb csomagot választja, nincsenek apróbetűk, akár 1 hónapra is előfizethet a rendszerre.

Beváltható termékek

A pontok beváltása nem csak levonással lehetséges, fel lehet venni termékeket, szolgáltatásokat, amiket a vásárló akár otthonról is megrendelhet.

Export-import

Meglévő vásárlói adatbázis esetén hasznos lehet az importálás funkció, exportálni pedig a naplóbejegyzéseket, csoportokat lehet.

Email értesítések

A fejlett email értesítések segítségével a vásárlók nem csak a pontmozgásokról, tranzakciókról értesülnek, hanem mág sok minden másról is.

Egyszeri díj

A rendszer használható saját tárhelyen is, a telepítés után nem kell fizetni semmilyen havi- vagy éves díjat. A telepítésre külön ajánlatot adunk.

Napló

A rendszer minden tevékenységet naplóz, amit nem lehet törölni, az eredményeket tevékenységi fajtánként lehet szűrni és exportálni is.
R

Összeg gombok

A rendszerben létrehozható maximum 10 db, egyedileg programozható gomb, tetszőleges összegekkel, a gyorsabb használat érdekében.
l

Vásárlói regisztráció

Minden cégnek létrehozunk egy felületet egy űrlappal, aminek kitöltésével a vásárlók önnállóan, online tudják magukat regisztrálni a kívánt céghez.
r

Azonnal igénybe vehető

A megrendelést és a fizetést követően azonnal igénybe veheti a rendszert, nem kell senkivel találkoznia, tárgyalnia, szerződéseket küldözgetnie.

Többnyelvű rendszer

A web2points törzsvásárlói rendszer szolgáltatás egyedi felhasználói felületei elérhetőek, a magyar nyelven kívül, angol és német nyelveken is.

Üzenetek, hírlevelek

Szöveges üzenetet, képekkel ellátott hírleveleket is küldhet egyenként, vagy csoportonként. A vásárló ezt fiókjában, vagy emailben is megnézheti.

Pontajándékozás

A pontajándékozás funkcióval megjutalmazhatja vásárlóit egyenként, vagy csoportonként. Erről a vásárló a fiókjában és emailben is értesülhet.

Születésnapi email

Be lehet állítani egy automatikus köszöntő emailt, ami a vásárló születésnapján kerül elküldésre. Az üzenethez pontajándékozást is lehet kapcsolni.

Statisztikák

A rendszer csoportonként és operátoronként havi statisztikákat készít, hogy hány alkalommal és összesen mennyi pontfelírás és levonás történt.

Reszponzív design

A reszponzív oldal célja, hogy optimális megjelenést biztosítson a legkülönfélébb eszközökön az asztali számítógépektől a mobiltelefonokig.
f

Limit beállítása

A rendszerben beállítható egy limit érték, amit ha elérnek a vásárlók, egy figyelmeztető ablak jelenik meg és termékbeváltás is kezdeményezhető.

Elektronikus kupon

Ezzel a funkcióval elektronikus kuponokat lehet készíteni, amit a vásárlók az üzletben való vásárlásaik alkalmával használhatnak fel.

Mobil kártyaolvasás

A QR kóddal ellátott azonosítókat mobiltelefon, vagy táblagép kamerájával is be lehet olvasni, a kártyaolvasáshoz nincsen szükség számítógépre.

Nem kell telepíteni

A rendszer használatához mindössze egy számítógépre és internetkapcsolatra van szüksége. Az oldal bármelyik webböngészőből elérhető.

Korlátlan elfogadóhely

A web2points rendszerbe korlátlan számú elfogadóhely (csoport) és operátor (eladó) felvehető, mindegyikhez egyedi kedvezménytípus rendelhető.

Kártyalejárati idő

Be lehet állítani, hogy a kártyák a használattól függően, vagy egy bizonyos napon járjanak le és hogy nullázzuk az egyenleget, vagy letiltsuk.

Vásárlói oldal

A vásárlók saját oldalukon követhetik egyenlegüket, beállíthatják az értesítéseket, módosíthatják az adataikat, rendelhetnek a termékekből.

Egyedi kedvezmények

A kedvezmények típusai csoportonként állíthatóak be, de az operátorok is kaphatnak egy egyedi, a csoportoktól független kedvezménytípust.

Rendelés

A vásárlói oldalról lehetőség nyílik a felvett termékek és szolgáltatások megrendelésére is, ez egy szándékot jelző email üzenetet jelent az üzletnek.

Folyamatos kamerakép

Azokban az üzletekben, ahol jellemző a sorbanállás, nagy segítség lehet a folyamatos kamerakép beállítása, mellyel gyorsítható a kártyaolvasás.

Nincs fejlesztési díj

Nem kell több millió Forintot befektetni egy saját rendszer kifejlesztésébe, a pénzen kívül még sok-sok időt és idegeskedést is megtakaríthat.

Többféle azonosítás

QR kód (kártya, címke, mobiltelefon), NFC (13,56 MHz RFID chip), 125 KHz RFID chip, vonalkód, vagy egyszerűen csak kártyaszám és név alapján.

Ajánlás

A vásárlók jutalmakat kaphatnak, ha hoznak valakit a rendszerbe. Ez lehet egyszeri, vagy a tranzakciók után folyamatosan, vagy mindkettő.

Bónuszok

A vásárlók naptári hónaponként, vagy előre beállított időszakonként bónuszpontokat kaphatnak pontgyűjtéseik után 9 sávban.

Kártyaletiltás

A vásárlók kártyáit le lehet tiltani mind az adminisztrátori, mind pedig az operátori felületen. A letiltás feloldása is csak egy gombnyomás.

Ajándékkártya

Az ajándékkártya funkció használatával előre feltöltött kártyákat adhat ügyfeleinek, akik ezeket az üzlet elfogadóhelyein le tudják vásárolni.

QR kód generálás

A rendszer saját QR kód és kártyaszám generáló funkcióval rendelkezik, melynek segítségével azonosítókat készíthetnek az ügyfelek.

Tranzakciók rendezése

A tranzakciókat időrendben rendezi a rendszer, ezáltal könnyedén visszanézhető a legutolsó tranzakció sikeressége, vagy annak adatai.
*

Pontküldés

Egy cég vásárlói pontegyenlegük erejéig tudnak egymásnak pontokat utalni. Kiváló megoldás játékokkal egybekötött hűségprogramok megvalósítására.

Egy tranzakció maximum 10 másodperc. Nincs ennél gyorsabb és egyszerűbb.

Adminisztrátori felület

Operátori felület

Vásárlói oldal

Email értesítések

Próbálja ki ingyen!