Fejlesztéseink

Ebédjegy.com ebédjegykezelő rendszer

Az Ebédjegy.com egy mobilalkalmazással összekapcsolt RFID kártyás ebédjegykezelő rendszer. Ideális közétkeztetésben, iskolákban, munkahelyi étkezdékben, éttermekben, a hagyományos ebédjegyek kiváltására és elektronikus kezelésére.

Web2points törzsvásárlói rendszer

A web2points egy webes, interaktív, azonnal igénybe vehető online törzsvásárlói rendszer cégeknek, rengeteg vásárlásösztönző és vevőszerző funkcióval. A rendszer az ePontOK továbbfejlesztett változata, több mint 30 funkcióval rendelkezik, egyes mobil eszközökön is használható.

Club Karos Spa klubkártya rendszer

A Club Karos Spa vállalkozások számára kifejlesztett ePontOK online szolgáltatásunkat használja. A klubtagok a szerződött kártyaértékesítő partnerek révén jelentős kedvezménnyel járó (30%) klubkártyához jutnak, amelyet egész évben felhasználhatnak, átruházhatnak. Tervben van a szálloda és külső elfogadóhelyek bevonása is. A rendszerben több tízezer kártya van forgalomban.

Johnson & Johnson Vision Care hűségkártya rendszer

A Johnson & Johnson Vision Care megrendelésére fejlesztettünk egy többfunkciós hűségkártya rendszert. A programban résztvevő optikák törzsvásárló kedvezményt kapnak kontaktlencse vásárlásaik során, amit nyomon tudnak követni személyes vásárlói profiloldalukon, ahol, többek között, rendelni is tudnak az általuk hordott termékekből. A rendszer 3 funkciót is szolgál: egy kész törzsvásárlói rendszert ad az optikák kezébe, megoldja az elszámolást az üzletek és a forgalmazó között, a vásárlónak is biztosít egy felhasználói felületet, ahonnan még rendelni is tud.

Coke Club VIP kártyás rendszer

A siófoki Coke Club megrendelésére fejlesztettünk egy VIP kártyás rendszert. A kártyabirtokosok a szórakozóhely minden elfogadóhelyén (6-8 helyszín) használhatták ételek, italok, szolgáltatások vásárlására kártyáikat, amelyek előre feltöltött értéket tartalmaztak. Az egyes elfogadóhelyek WIFI kapcsolatban voltak egymással és a központi szerverrel. Az értékesítési helyeken PDA-k (kézi számítógép) használatával oldottuk meg az egyszerű és elegáns kártyaolvasást.

Szeretne Ön is egy saját rendszert? Kattintson és vázolja fel elképzeléseit, biztosan találunk költséghatékony megoldást!