Blog

Olvasd blogunkat az általunk használt technológiák, trendek megismerésére, hasznos tanácsok, információk  megszerzésére.

Kinek javasolt biztonsági matrica gyártása?

Kinek javasolt biztonsági matrica gyártása?

Biztonsági matricákat a legtöbb esetben hamisítás elleni védelemként, csomaglezárásként, eredetiség-igazolásként használnak. A matricák használatának mérlegelése során érdemes figyelembe venni a védett termék értékét, a hamisítás, vagy felbontás során felmerülő...

bővebben
Gyakorlati tanácsok egy jól működő rendszerhez

Gyakorlati tanácsok egy jól működő rendszerhez

Az elhatározás
Szinte minden cégvezetőben felmerül a kérdés: Miért pont egy hűséprogramra lenne szükségem? A válasz egyszerű, csak mérlegelnie kell az alábbi kérdéseket:
Szeretné üzlete forgalmát növelni?…
Szeretné a meglévő vásárlóit megtartani?

bővebben

5+1 OK, hogy miért indíts saját törzsvásárlói programot

Mert azt szeretnéd, ha a vállalkozásodnak növekedne a forgalma és ezáltal a profit is. A pontgyűjtő kártyával jutalmazott vásárló megkülönböztetve érzi magát, az előnyös feltételek miatt még többet vásárol, elégedettségével új vásárlókat toboroz az üzlet számára, akik szintén vásárolnak…

bővebben

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, hírünkről és akciónkról, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass az általunk használt technológiákról, trendekről!