Azonosítási megoldások

Kártyaolvasók

Webkamera

A QR kódok olvasásához PC és laptop esetében egy legalább 640 x 480 pixel felbontású, manuális- vagy autofókuszos kamerát ajánlunk. Az újabb számítógépek beépített webkamerái általában is meg szoktak felelni a célra. Az Android (min. 4.4) operációs rendszerrel rendelkező telefonok, tabletek is alkalmasak a QR kódok olvasására. A QR kódok olvasását nehezíthetik a nem megfelelő fényviszonyok.

Vonalkód olvasó

A Datalogic QW2100-as modell kis méretű, könnyű, ergonomikus kialakítású eszköz, melynek köszönhetően egész napos használata is kényelmes. Ütésálló, gumírozott műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is. A szkenner olvasási szöge és pásztája igen széles, így tökéletesen alkalmas hosszabb vagy szélesebb vonalkódok leolvasására, melyek főleg számlákon vagy elektronikai eszközökön fordulnak elő. Az olvasó pásztája vékonyabb, világosabb és szélesebb, ami lehetővé teszi az egészen széles kódok közelről történő leolvasását is.

Azonosítók

Kártya nélkül is használható

A web2points rendszer azonosító használata nélkül is alkalmas a hűségprogramok lebonyolítására.

QR kóddal ellátott kártya

A QR kód egy kétdimenziós vonalkód, jelentése Quick Response, azaz gyors válasz. Előnye a hagyományos vonalkóddal szemben, hogy bármilyen szögből könnyen és gyorsan olvasható. Olcsón előállítható, QR kóddal ellátott plasztik kártyákat már 50 Ft+ÁFA/db-tól lehet nyomtatni. Igény esetén már meglévő kártyáit is el lehet látni utólagosan QR kóddal. Rendszerünkben használhat papír alapú kártyákat is.

Vonalkódos kártya

A kártyákra általában Code 128 vonalkódot nyomtatunk, mert ez egy jól paraméterezhető egydimenziós vonalkód, de igény szerint lehet más kereskedelemben használt típus is.

Mobiltelefonos azonosítás QR kóddal

A legtöbb mobiltelefon már tud fogadni képeket Email, vagy MMS segítségével. A törzsvásárló, ha rendelkezik egy erre alkalmas mobiltelefonnal, képes fogadni és telefonjára elmenteni kedvenc üzletétől elektronikusan kapott egyedi QR kódját. A legközelebbi vásárláskor pedig a mobiltelefonján elmentett QR kóddal könnyedén azonosíthatja magát és használhatja a pontgyűjtő rendszert. Az üzlet így megtakarítja a kártya gyártási költségét és a vásárlónak is könnyebbséget okoz, hiszen egy mobiltelefon általában mindig kéznél van.

Próbálja ki ingyen!

Kipróbálom
Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache Server at box899.bluehost.com Port 80 _4019" name="cf7ct_security_token" id="cf7ct_security_token">