Kérj ajánlatot!

Töltsd ki mindenre kiterjedő ajánlatkérő űrlapunkat, hogy elküldhessük neked a megfelelő árajánlatot!

Ajánlatkérés biztonsági matricára

Az alábbi űrlapon igyekeztünk a lehető legrészletesebb kérdőívet összeállítani, hogy felmérhessük a pontos igényeket. Amennyiben bonyolultnak érzed, vagy valami nem működik megfelelően, keress minket elérhetőségeinken!

Megszemélyesítési lehetőségek (jelöld be, amiket szeretnél)

Milyen anyagra lesz ragasztva? (jelöld be, amiket szeretnél)

Matrica típusa (jelöld be, amiket szeretnél)

Matrica formája (jelöld be, amiket szeretnél)

Adatkezelés

Írj nekünk!

Ha nem találsz választ a kérdéseidre, vagy egyszerűbbnek találod, hogy leírod őket, akkor tedd meg nyugodtan, szívesen válaszolunk minden megkeresésre.

Adatkezelés

Vásárlói értékelések

„Köszönetünket szeretném kifejezni az évek óta tartó szuper együttműködésünkért! Továbbra is nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, számomra aranyat ér, hogy mindig precízek, gyorsak és sosem hibáznak! Nem utolsósorban szeretném megjegyezni, hogy évek óta nyerik a tendert a műanyag kártyáink kivitelezésében, ami remélhetőleg még hosszú évekig így is lesz. Köszönöm még egyszer a cég nevében, és bízom a további sikeres együttműködésben!”

Bognár-Kőrösi Erika

Director of Sales & Marketing, Residence Baron Hotel, Budapest

„A Color Card Kft-t plasztikkártya- és hologram-készítésre kértük fel. A közös munka kapcsán csak szakavatott hozzáértéssel, segítőkészséggel és professzionális ügyfélkezeléssel találkoztunk. A megrendelt termékek kivitelezése tökéletes volt, melyeket a megígért határidőn belül kézhez kaptunk.

 Szívből ajánlom mindenkinek a Color Card Kft-t!”

Ágai Dorka

Account Manager, Kastner & Partners Nemzetközi Reklámügynökség

„Végh József kb. 3 éve rendszeresen rendel sorszámozott ügyfélkártyát a Color Card Kft-től. Szolgáltatásukkal meg vagyunk elégedve, mindig pontosan teljesítettek, ár/érték arányban is megfelelő a szolgáltatásuk. Ügyfélkörünk bővülésével továbbra is igényt tartunk szolgálataikra.”

Végh József

Ügyvezető, Centrum-Lab Laboratóriumi Diagnosztikai Kft. Budapest

Olvass még több véleményt >>>