Ajánlás

Ajánlja rendszerünket másoknak, Ön pedig használja akár ingyen!

Amennyiben meg van elégedve szolgáltatásunkkal, ajánlja rendszerünket ismerőseinek, barátainak. Mi ezért megjutalmazzuk Önt, nem is akárhogyan. Minden Ön által hozott, rendszerünkbe bármilyen előfizetéssel regisztrált ügyfelenként jóváírunk 1 havi előfizetési díjat, bármilyen csomag esetén. A jutalom hónapo(ka)t havi előfizetőink a regisztrációt követő hónapban, éves előfizetőink az előfizetés meghosszabbításával írjuk jóvá.

Az ajánlót a megrendelési űrlap erre a célra kialakított részén kell megnevezni. Az ellenőrzés, valamint a megrendelés elküldése és a számla kiegyenlítése után az ajánlónak rögtön jóváírjuk a jutalmat.

Bármilyen visszaélésre utaló jel (pl. nem létező cégekre hivatkozás) az ajánlórendszerből történő kizárást vonja maga után!

+36 30 516 1080
Ügyfélszolgálat
info@colorcard.hu
Email cím
Írjon nekünk!
Nyugodtan forduljon hozzánk kérdéseivel, aggályaival, felvetéseivel!

Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache Server at box899.bluehost.com Port 80 _4019" name="cf7ct_security_token" id="cf7ct_security_token">