Kiknek ajánljuk?

Úgy érzi szüksége lenne egy törzsvásárlói rendszerre, de bizonytalan? Segítünk!

Az alábbiakban szemléltetünk néhány tipikus felhasználási területet.

Éttermek

A kártyát lehet ingyen adni, de lehet egy minimum fogyasztáshoz is kötni   (pl. minden vendég kap, aki legalább 10.000 Ft értékben fogyaszt).

Törzsvendég kártya – A vendég kártyáján pontokat írnak jóvá az egyes fogyasztások után, jellemzően százalékos kedvezményt, de lehet pl. 100 Forintonként 1 pont is az ajándék. A pontok beváltása történhet jóváírással (1 pont = 1 Ft, 2 pont = 1 Ft stb.), vagy termékek, szolgáltatások pontértéken történő megvásárlásával (pl. 1.000 pont = 1 üveg bor, 5.000 pont = 1 ingyen ebéd menü, 1.000 pontonként ajándékutalvány kiállítása stb.)

Étkezési utalvány – Az ajándékutalvány éttermi formája, általában egy előre feltöltött összeg későbbi lefogyasztását jelenti. A kártya segítségével kiválóan kezelhetőek az előre (hetente, havonta) befizetett menük is.

Rendezvények regisztrációja – A kártya kiválóan használható rendezvények (állófogadások, prezentációk, koktélpartik) előzetes regisztrációjának ellenőrzésére.

Szállodák

Egy szállodában általában több fogyasztási hely van (recepció, étterem, wellness, fitness stb.), mindenhol lehet gyűjteni a pontokat a kártyára.

A pontok beváltása során lehet ösztönözni, irányítani a vendégeket az egyes fogyasztási helyekre, pl. az étteremben minden hétköznap 16-17 óra között 1 pont = 2 Ft.

Ajándékutalvány – Kiváló ajándékötlet egy szállodában felhasználható ajándékutalvány.

Önkormányzatok

Annak ellenére, hogy minden elvárható funkciójában jól működő városkártya jelenleg nincsen az országban (ennek számos oka van, a legfőbb problémát általában a városi szolgáltatók együttműködésének hiánya okozza). A kisebb-nagyobb települések azonban sikeresen menedzselhetik speciális szolgáltatásaikat egy kedvezménykártya segítségével. Például egy kisváros látványosságainak turisztikai célú népszerűsítése, az egyes helyeken használható kedvezménykártya útján.

Fitness termek

Bérlet – A vendégek a kártyájukat (bérlet) előre feltöltik (kifizetik a bérlet árát), majd az edzések alkalmával pontlevonás (1 pont = 1 alkalom) formájában érvényesítik.

Ajándékutalvány – Kiváló ajándékötlet egy fitness bérlet.

Papír-írószer üzletek

Regisztráció után a vásárlók elkezdhetik a pontgyűjtést a vállalkozás papír-írószer üzleteiben és a webáruházban is. A pontgyűjtésben résztvevő termékek és az akció időtartama is változtatható.

Ajándékutalvány – Kiváló ajándékötlet egy levásárolható papír-írószer utalvány.

Szeretne Ön is egy ilyen rendszert?

Próbálja ki!

Szeretne 200 db plasztik kártyát ingyen?

Közeleg a Karácsony, egy levásárolható Ajándékkártya tökéletes ajándékötlet vásárlói, ügyfelei, partnerei számára! Ehhez mi most 100 db, törzsvásárlói kártyaként, utalványként, vagy ajándékkártyaként használható, egyedi, színes plasztik kártyát; vagy 200 db egyedi, fekete-fehér, kuponként használható plasztik kártyát adunk Önnek ajándékba! Nem kell mást tennie, mint előfizetni egy Web2points BASIC/12 hónap vagy magasabb díjcsomagot! Sőt, ha éves előfizetést vásárol, akkor még egy 78.000 Ft értékű wellness kártyával is megajándékozzuk az ország egyik legjobb szállodájába!

Köszönjük, hogy feliratkozott, a megadott email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot!