Plasztik kártya

A plasztik kártya gyártás területén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Digitális nyomtatóink segítségével a kis- és közepes példányszámú kártyagyártási igényeket maximálisan és gyorsan ki tudjuk elégíteni, legyen az akár 1 db kártya. Nagyobb mennyiség esetén (1.000 db-tól)  nyomdai ofszet technológiával gyártunk kedvező árú és magas minőségű kártyákat.

Felhasználási területek

Megszemélyesítési lehetőségek

Vonalkód nyomtatás

Mágnescsík kódolás

Dombornyomás, vésés

Név, sorszám nyomtatás

Hologram réteg

Hologram matrica

QR kód nyomtatás

Lekaparható réteg

Aláíráscsík

RFID chip programozás

Fénykép

UV nyomtatás

Gyártási technológiák

HDP kártyagyártás

A HDP technológia (High Definition Printing) jelenleg a legmagasabb minőségű, legigényesebb digitális nyomtatási technológia. A nyomtató a grafikát egy közvetítő filmre nyomtatja, majd azt égeti rá a kártyára. Ezzel a nehezen nyomtatható kártyák is könnyedén nyomtathatók. A kártya egész felületén nyomtat (kifutós nyomtatás). A rövid gyártási idő (1-3 nap) és a nyomdai ofszethez közelítő csúcsminőség jellemzi.

DTC kártyagyártás

Közvetlenül a kártya felületére nyomtat hőszublimációs technológiával. Ezzel az eljárással 16 millió színt tudunk a kártyákon megjeleníteni az egyszerű vázlatoktól a bonyolult grafikákig, akár 1 db kártya rendelése esetén is. Előnyei a gyorsaság (akár 1 munkanap) és a változó adatok (név, sorszám, fénykép, vonalkód) rugalmas kezelése. A kártya szélein 0,2 mm-es margót hagy. Alkalmazási területek: törzsvásárlói kártya, hűségkártya, pontgyűjtő kártya, igazolvány, belépő, bérlet, tagsági, azonosító, névjegykártya, névtábla, uszoda-fürdő belépő, esküvői ültető- és emlékkártya, ajándékkártya, kártyanaptár, oltásikönyv, ebédjegy…

Nyomdai kártyagyártás

Kifogástalan minőségű, színhelyes kártyákat lehet ezzel az eljárással gyártani már kis mennyiség esetén (1.000 db-tól) is. A megszemélyesítés utólag történik. Alacsony ár és magas minőség jellemzi. Gyártási idő 10-15 munkanap.

Pillanatképek – Így gyártunk mi

Szeretne Ön is ilyen kártyákat? Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot!

Szeretne 200 db plasztik kártyát ingyen?

Közeleg a Karácsony, egy levásárolható Ajándékkártya tökéletes ajándékötlet vásárlói, ügyfelei, partnerei számára! Ehhez mi most 100 db, törzsvásárlói kártyaként, utalványként, vagy ajándékkártyaként használható, egyedi, színes plasztik kártyát; vagy 200 db egyedi, fekete-fehér, kuponként használható plasztik kártyát adunk Önnek ajándékba! Nem kell mást tennie, mint előfizetni egy Web2points BASIC/12 hónap vagy magasabb díjcsomagot! Sőt, ha éves előfizetést vásárol, akkor még egy 78.000 Ft értékű wellness kártyával is megajándékozzuk az ország egyik legjobb szállodájába!

Köszönjük, hogy feliratkozott, a megadott email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot!