Biztonsági matrica

Biztonságtechnikai matricáink hamisítás elleni védelemként, dobozlezárásként, vagy dokumentum hitelesítésként szolgálnak.

t

Mi is az a hologram?

A holográfiát egy brit állampolgárságú magyar, Gábor Dénes találta fel 1947-ben. Ezzel a képek rögzítésének egy olyan módját fedezte fel, ami több információ visszaadását tette lehetővé, mint bármelyik addig ismert eljárás. Mivel ennek révén – látszólag – minden információt tárolni lehet, Gábor Dénes ezt az eljárást holográfiának nevezte el, két görög szóval, amelyek annyit jelentenek, hogy „egész”, „teljes” és „írás”, „irat”. Vagy tizenhat esztendeig lapult ez a módszer – és elnevezése – a szakmai folyóiratokban. Gábor Dénes a holográfia kidolgozásáért 1971-ben fizikai Nobel-díjat kapott.
1963-ban a Michigani Egyetem két elektromérnöke, Emmett N. Leith és Juris Upatnieks egy lépéssel továbbfejlesztette Gábor Dénes eljárását, és az egyszeriben az újságok címoldalára került. Míg Gábor Dénes elektronhullámokkal dolgozott, és módszerét az elektronmikroszkópos képek felbontóképességének tökéletesítésére használta, addig Leith és Upatnieks fényt alkalmazott. Az akkor kifejlesztett lézer segítségével szürkés színű, áttetsző filmszalagot készítettek; ez olyan volt, mint egy alulexponált fényképfilm. Háromdimenziós képeket állítottak elő vele – meglehetősen részleteseket, mégpedig anélkül, hogy lencséket használtak volna.

~

Mire lehet használni a biztonsági matricákat?

Dobozok, csomagolások biztonságos lezárása

Kártya érvényesítés, éves, negyedéves, vagy havi formában

Javító, szerelő munkánál biztonsági lezárás, garancia biztosítására

Jegyekre hamisítás védelemként

Sorszámozott matricával ellenőrizhető a legyártott termékek mennyisége

Minősítő jelzés különleges minőségű termékekre

Eredeti minőség megkülönböztetése a hamisítottól

Egyedi design elem

Termékinformációk biztonságos és hamisíthatatlan tárolására

Milyen lehetőségeket kínálunk a hologram gyártás területén?

Biztonságtechnikai egyedi hologramjaink hamisítás elleni védelemként, dobozlezárásként, vagy dokumentum hitelesítésként szolgálnak. Egyéb meglévő hologramjaink elsősorban dekorációs célokat szolgálnak.

Szeretne Ön is biztonsági matricát vállalkozása számára?

Kérjen ajánlatot!

Szeretne 200 db plasztik kártyát ingyen?

Közeleg a Karácsony, egy levásárolható Ajándékkártya tökéletes ajándékötlet vásárlói, ügyfelei, partnerei számára! Ehhez mi most 100 db, törzsvásárlói kártyaként, utalványként, vagy ajándékkártyaként használható, egyedi, színes plasztik kártyát; vagy 200 db egyedi, fekete-fehér, kuponként használható plasztik kártyát adunk Önnek ajándékba! Nem kell mást tennie, mint előfizetni egy Web2points BASIC/12 hónap vagy magasabb díjcsomagot! Sőt, ha éves előfizetést vásárol, akkor még egy 78.000 Ft értékű wellness kártyával is megajándékozzuk az ország egyik legjobb szállodájába!

Köszönjük, hogy feliratkozott, a megadott email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot!