Fejlesztéseink

Ebédjegy.com ebédjegykezelő rendszer

Az Ebédjegy.com egy mobilalkalmazással összekapcsolt RFID kártyás ebédjegykezelő rendszer. Ideális közétkeztetésben, iskolákban, munkahelyi étkezdékben, éttermekben, a hagyományos ebédjegyek kiváltására és elektronikus kezelésére.

Web2points törzsvásárlói rendszer

A web2points egy webes, interaktív, azonnal igénybe vehető online törzsvásárlói rendszer cégeknek, rengeteg vásárlásösztönző és vevőszerző funkcióval. A rendszer az ePontOK továbbfejlesztett változata, több mint 30 funkcióval rendelkezik, egyes mobil eszközökön is használható.

Club Karos Spa klubkártya rendszer

A Club Karos Spa vállalkozások számára kifejlesztett ePontOK online szolgáltatásunkat használja. A klubtagok a szerződött kártyaértékesítő partnerek révén jelentős kedvezménnyel járó (30%) klubkártyához jutnak, amelyet egész évben felhasználhatnak, átruházhatnak. Tervben van a szálloda és külső elfogadóhelyek bevonása is. A rendszerben több tízezer kártya van forgalomban.

Johnson & Johnson Vision Care hűségkártya rendszer

A Johnson & Johnson Vision Care megrendelésére fejlesztettünk egy többfunkciós hűségkártya rendszert. A programban résztvevő optikák törzsvásárló kedvezményt kapnak kontaktlencse vásárlásaik során, amit nyomon tudnak követni személyes vásárlói profiloldalukon, ahol, többek között, rendelni is tudnak az általuk hordott termékekből. A rendszer 3 funkciót is szolgál: egy kész törzsvásárlói rendszert ad az optikák kezébe, megoldja az elszámolást az üzletek és a forgalmazó között, a vásárlónak is biztosít egy felhasználói felületet, ahonnan még rendelni is tud.

Coke Club VIP kártyás rendszer

A siófoki Coke Club megrendelésére fejlesztettünk egy VIP kártyás rendszert. A kártyabirtokosok a szórakozóhely minden elfogadóhelyén (6-8 helyszín) használhatták ételek, italok, szolgáltatások vásárlására kártyáikat, amelyek előre feltöltött értéket tartalmaztak. Az egyes elfogadóhelyek WIFI kapcsolatban voltak egymással és a központi szerverrel. Az értékesítési helyeken PDA-k (kézi számítógép) használatával oldottuk meg az egyszerű és elegáns kártyaolvasást.

Szeretne Ön is egy saját rendszert? Kattintson és vázolja fel elképzeléseit, biztosan találunk költséghatékony megoldást!

Kattintson!

Szeretne 200 db plasztik kártyát ingyen?

Közeleg a Karácsony, egy levásárolható Ajándékkártya tökéletes ajándékötlet vásárlói, ügyfelei, partnerei számára! Ehhez mi most 100 db, törzsvásárlói kártyaként, utalványként, vagy ajándékkártyaként használható, egyedi, színes plasztik kártyát; vagy 200 db egyedi, fekete-fehér, kuponként használható plasztik kártyát adunk Önnek ajándékba! Nem kell mást tennie, mint előfizetni egy Web2points BASIC/12 hónap vagy magasabb díjcsomagot! Sőt, ha éves előfizetést vásárol, akkor még egy 78.000 Ft értékű wellness kártyával is megajándékozzuk az ország egyik legjobb szállodájába!

Köszönjük, hogy feliratkozott, a megadott email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot!