Ajánlás

Ajánlja rendszerünket másoknak, Ön pedig használja akár ingyen!

Amennyiben meg van elégedve szolgáltatásunkkal, ajánlja rendszerünket ismerőseinek, barátainak. Mi ezért megjutalmazzuk Önt, nem is akárhogyan. Minden Ön által hozott, rendszerünkbe bármilyen előfizetéssel regisztrált ügyfelenként jóváírunk 1 havi előfizetési díjat, bármilyen csomag esetén. A jutalom hónapo(ka)t havi előfizetőink a regisztrációt követő hónapban, éves előfizetőink az előfizetés meghosszabbításával írjuk jóvá.

Az ajánlót a megrendelési űrlap erre a célra kialakított részén kell megnevezni. Az ellenőrzés, valamint a megrendelés elküldése és a számla kiegyenlítése után az ajánlónak rögtön jóváírjuk a jutalmat.

Bármilyen visszaélésre utaló jel (pl. nem létező cégekre hivatkozás) az ajánlórendszerből történő kizárást vonja maga után!

+36 30 516 1080
Ügyfélszolgálat
info@colorcard.hu
Email cím
Írjon nekünk!
Nyugodtan forduljon hozzánk kérdéseivel, aggályaival, felvetéseivel!

Szeretne 200 db plasztik kártyát ingyen?

Közeleg a Karácsony, egy levásárolható Ajándékkártya tökéletes ajándékötlet vásárlói, ügyfelei, partnerei számára! Ehhez mi most 100 db, törzsvásárlói kártyaként, utalványként, vagy ajándékkártyaként használható, egyedi, színes plasztik kártyát; vagy 200 db egyedi, fekete-fehér, kuponként használható plasztik kártyát adunk Önnek ajándékba! Nem kell mást tennie, mint előfizetni egy Web2points BASIC/12 hónap vagy magasabb díjcsomagot! Sőt, ha éves előfizetést vásárol, akkor még egy 78.000 Ft értékű wellness kártyával is megajándékozzuk az ország egyik legjobb szállodájába!

Köszönjük, hogy feliratkozott, a megadott email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot!